Pages

Subscribe:

måndag 16 april 2012

Att flytta en lagerhägg

Efter en del Googlande och hjälp från vänner (tack Eva!) så togs beslutet att flytta lagerhäggen framför vår entré. Det är ett projekt som kommer att kräva en del av både mig och häggen men det ska nog gå vägen. Busken kommer att lämna ett spännande utrymme som jag och min fru håller på att planera hur det ska se ut. Det börjar mer och mer luta åt någon slags japanskt inspirerad kreation med stenar, rinnande vatten och gräsväxter.

Vi är intresserade av Feng Shui och har inrett huset utifrån dess filosofi så det är oundvikligt att inte ta med sig detta ut i trädgården. Fortsättning följer...


4 kommentarer:

 1. Hejsan Staffan!
  Vad roligt att du har hittat till min blogg.
  Du är varmt Välkommen!

  Det är så kul med nya projekt i trädgården. Ska bli spännande att följa era.
  Har varit på en föreläsning i vinter om Feng Shui i trädgården. Vi fick se massor av vackra trädgårdsmiljöer som ingav lugn och ro.


  Önskar dig en fin start på den nya veckan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv för din kommentar! Vi ska fokusera på att locka in så mycket lycka och ekonomisk framgång i hemmet via den nya entrén. Dörren är redan röd vilket är det viktigaste.

   Radera
 2. Vilket härligt projekt ni håller på med.
  Väntar med nyfikenhet på hur det fortskrider.

  Ha det gott
  Gunilla

  SvaraRadera
 3. En ny blogg, vad roligt! Alltid kul att vara med från början...nästan. Att flytta buskar kräver sin man och/eller kvinna, desto roligare blir det ju när man får lite mer utrymme att planera.
  Ha det bäst!
  Hélena

  SvaraRadera