Pages

Subscribe:

tisdag 17 april 2012

På TV: Trädgårdsdrömmar

Tr%C3%A4dg%C3%A5rdsdr%C3%B6mmar%20del%201

Igår sändes första avsnittet av Trädgårdsdrömmar på TV4. Så här beskriver de själva programmet:

"I Trädgårdsdrömmar ska Linda Lindorff med hjälp av trädgårdsdesignern Ylva Landerholm och snickaren Pirre Starrin förbättra utemiljöer för människor och verksamheter som verkligen behöver det.

I sex avsnitt besöks verksamheter och boenden där många människor samlas och där det finns ett stort behov av att få den tråkiga utomhusmiljön att bli en blomstrande oas. Bland annat besöker Linda och hennes kollegor ett dagis, en ungdomsgård och ett barnkollo. Tittarna får förutom mängder av trädgårdstips även lära känna personerna i de olika verksamheterna, de som ska använda trädgården när den är klar."

Första avsnittet var helt klart sevärt med bra tips för oss småbarnsföräldrar och jag hoppas att andra dagis blir inspirerade att se på sin egen lekgård och göra förändringar. Fråga barnen vad de vill ha! Jag gillade speciellt Teletubbies-kullen...

2 kommentarer:

 1. Tyvärr såg jag inte avsnittet, får kolla reprisen för att ge den en chans.

  Just nu är det enda intressanta trädgårdsprogrammet som sänds i mitt tycke, 'Året i trädgården'.
  Programledare är Monty Don, en kunnig och påläst 'riktig' trädgårdsmänniska. Enda nackdelen är sändningstiden som är tisdagar kl. 15.50.

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Du kan kolla på avsnittet här på bloggen. Klicka på videon här i inlägget. Jag har inte sett "Året i trädgården" men du har rätt i att en "riktig" trädgårdsmänniska ibland tillför mer till ett program än professionell programledare som kanske bara sett en kratta. Ibland inte.

  SvaraRadera